Magneettinen muistitaulu kotitalouksille ja yrityksille

Jokainen kotitalous ja yritys hyötyy siitä, että tärkeät asiat ja esineet pysyvät tallessa. Arjen kiireet pitävät aivojemme muistilohkot jatkuvasti ylikierroksilla ja on inhimillistä, että välillä tärkeät asiat pääsevät unohtumaan.

Moni meistä kirjaa muistettavia asioita muistilehtiöön, omaan kalenteriinsa tai puhelimen muistiinpanoihin. Näiden asioiden hallinta on kuitenkin haastavaa, sillä mitä enemmän muistiinpanoja on levällään eri paikoissa, sitä haastavampaa niiden muistaminen ylipäänsä on. Lisäksi oman haasteensa aiheuttaa myös se, jos jokainen perheen tai yrityksen jäsen pitää omia muistiinpanoja omalla tavallaan.

Kotonadesign -muistitaulut jokaisen kodin arjen apuvälineenä

Mitä jos sinulla olisikin kodissasi koko perheen yhteinen ilmoitustaulu? Ilmoitustauluun jokainen perheenjäsen voisi kiinnittää magneetilla muistiinpanojaan. Lisäksi voisitte kirjoittaa liidulla muistiinpanoja samaan ilmoitustauluun. Mitä jos kyseinen muistitaulu toisi samalla lisäilmettä kotiisi kotimaisella muotoilullaan? Kotonadesignin muistitauluilla tämä kaikki on mahdollista. Tutustu Kotonadesignin upeaan valikoimaan tarkemmin. Kotonadesign muistitaulut ovat saatavilla monissa eri muodoissa ja väreissä, joten ne ovat täydellisiä sisustusesineitä jokaiseen kotiin. Voit luoda kokonaisia muistiinpanoseiniä yhdistelemällä eri muotoja ja värejä. Muistitaulut sopivat kodin jokaiseen tilaan lastenhuoneista keittiöön.

Ilahduttavasti Kotonadesign on tuonut täysin oman mallinsa lapsille. Kotonadesign kuutaulu 70cm on täydellinen esimerkki kekseliäästä tuotteesta, joka tuo hymyn huulille myös aikuisille. Kuutaulu on samaan aikaan muiden Kotonadesignin tuotteiden tapaan magneetti- ja liitutaulu. Sen lisäksi Kuutaulu on turvaa tuova yövalo tai kirkkaampi tunnelmavalo. Valon kirkkautta voi säätää mukana tulevalla rakettimagneetilla. Valo himmenee noin 70%, kun raketti laskeutuu kuun oikeaan kohtaan.

Vastuullisuus on tärkeä osa Kotonadesignin tarinaa. Yritys on aloittanut matkansa ylijäämäpuun parista ja loihtinut siitä hyödyllisiä tuotteita. Tuotantomäärien kasvaessa on siirrytty kuitenkin käyttämään UPM:n sertifioitua vaneria.

Turussa valmistettavien tuotteiden päätarkoitus on pitää ihmisten arki paremmin hallinnassa, kun koko perheen asiat pysyvät muistissa yhteisellä ilmoitustaululla. Erikseen myytävien magneettien avulla voidaan varmistaa myös vaikkapa avainten löytyminen aina samasta paikasta. Kotonadesign -brändi on ollut suomalaisen Tonfisk Designin omistuksessa vuodesta 2017 alkaen. Ostamalla nämä laadukkaat tuotteet meiltä, tuet suoraan kotimaista valmistajaa. Tällä hetkellä Kotonadesignin tuotteita myydään ympäri maailmaa jo yli 15 maassa.

Kotonadesign -muistitaulut tuovat lisätehoja myös yrityksiin

Nämä nerokkaat muistitaulut toimivat erinomaisesti myös yrityskäytössä. Voit luoda niillä oman ilmoitustaulun vaikkapa henkilökunnan taukotilaan. Tylsä valkoinen fläppitaulu jää käyttämättä siinä vaiheessa, kun kiinnität seinälle Kotonadesignin muistitaulun.

Samoin voit luoda näillä tuotteilla näyttäviä kokonaisuuksia vaikkapa kahviloihin ja ravintoloihin. Tyylikkäät pastellisävyt sopivat monenlaisen yritystilan sisustukseen. Voit kiinnittää tauluihin esim. valokuvia yrityksesi historiasta tai kirjoittaa niihin hauskoja hyvän päivän toivotuksia asiakkaillesi. Luonnollisesti ruokalista tai hinnasto on näppärä kirjoittaa liitutauluun ja myös muokkaaminen onnistuu kätevästi aina, kun on tarvetta.

Nämä kekseliäät tuotteet sopivat todella monipuoliseen käyttöön ja se onkin niiden suurin vahvuus. Sellaiset tuotteet ovat aina parhaita, joiden kohderyhmä ja käyttötarkoitus on laaja. Siksi ne soveltuvatkin erinomaisesti lahjoiksi monen ikäisille päivänsankareille.

Tutustu siis tarkemmin näihin ihastuttaviin tuotteisiin. Kotimaiset innovatiiviset brändit ansaitsevat aina kaiken mahdollisen huomion ja mielestämme yhä useammasta kodista pitäisi löytyä Kotonadesignin upeita tuotteita.

Magneettinen muistitaulu kotitalouksille ja yrityksille

Shipping

We ship from Finland to almost anywhere in the world.

Payments

Options include Paypal, Apple Pay, Credit cards, Finnish Banks, Klarna

Gift Wrapping

Want to send as a gift? We can Gift Wrap your order at no extra cost.

Careful Packaging

All deliveries are packaged extremely carefully so they arrive in perfect condition